Algemene Voorwaarden

Voorwaarden actieaanbieding.com


1. Adverteren
2. Richtlijnen
3. Pakketten
4. Werkwijze
5. Betalingen
6. Klachten
7. In het kort
8. Bedrijfsinformatie


1) Adverteren
Op Actieaanbieding.com is het mogelijk voor Webwinkels – Winkels – Bedrijven om een aanbieding te plaatsen. Deze kunnen geplaatst worden nadat er op actieaanbieding.com een GRATIS account is aangemaakt.
 

2) Richtlijnen
De adverteerder is zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de actie advertentie dit kan men doen d.m.v. het controlepaneel nadat u bent ingelogd. Deze advertentie word door de beheerder van actieaanbieding.com per stuk gecontroleerd. Het is echter niet toegestaan verkoop van Dieren Mensen en illegale producten of pornografische advertenties  Deze worden dan ook niet geaccepteerd en/of word doorgegeven aan justitie. Tevens blokkeren wij het account en bent u de aangekochte credits kwijt. Wanneer de actie is goedgekeurd binnen 24 uur dan krijgt u automatisch een bericht in de opgegeven emailadres. Het kan echter wel eens voorkomen dat de door u ingevulde URL niet werkt dan krijgt u ook een email (afgewezen) wij doen daar dan ook een reden bij zodat u het kan aanpassen u bent dan niet uw credits kwijt en gaan pas in wanneer het is goedgekeurd. Ook is het NIET toegestaan om in een advertentie andere aanbiedingsprijzen te vermelden dan wat er op de website staat dit kost ons het vertrouwen van de bezoeker dus zorg dat het ook op uw website/shop vermeld staat.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor de afhandeling tussen adverteerder/klant.

3) Pakketen
Wij bieden voor adverteerders heel laagdrempelig pakketten aan zo weet u gelijk waar u aan toe bent 1 credit staat voor 1 aanbieding/actie wat voor 24 uur zichtbaar is op actieaanbieding.com.
Zijn uw credits op kunt u die gemakkelijk weer aanvullen d.m.v. I-Deal betaling. Komt u er niet uit kunt u altijd even contact met ons opnemen d.m.v. contact formulier.
 

4) Werkwijze
Actieaanbieding.com is een laagdrempelig platform waar adverteerders eenvoudig zonder kleine lettertjes een actie/aanbieding/diensten kunnen plaatsen. En waar bezoekers dmv advertentie's een evt aanbieding/actie kunnen gaan vinden.
Op de website staat onder het kopje uitleg hoe dit werkt.
Mocht u een advertentie gereed zetten duurt het 24 uur wanneer het vermeld gaat worden. Om de kwaliteit hoog te houden van onze advertenties/website controleren wij dit dus ook binnen 24 uur.U kunt zelf de tijd en datum invullen.
Wij hopen natuurlijk dat iedereen veel verkopen hiermee krijgt maar garanderen kunnen wij het niet. Wij als actieaanbieding.com zorgen voor bezoekers naar de advertentie  d.m.v. socialmedia (Facebook – Twitter- en Nieuwsbrief waar bezoekers zich voor hebben aangemeld.
 

5) Betalingen
Betalen van credits kan via I-Deal via uw beveiligde omgeving van uw bank.
De credits worden enkel bijgeschreven wanneer de betaling is voldaan. De aangekochte credits ziet u gelijk op uw persoonlijke controlepanel wanneer u ingelogd bent.
 

6) Klachten
Het kan altijd wel eens gebeuren dat er iets mis gaat wacht hier niet mee. Onze doelstelling is dan ook  dat Adverteerders/Bezoekers tevreden zijn. Mocht u dat niet zijn?  Neem dan gelijk contact met ons op.


7) In het kort
Advertentie plaatsen kost 1 credit voor 24 uur
Geen kleine lettertjes U betaalt geen verkoop provisies etc..

8) Bedrijfsinformatie
Actieaanbieding.com is een onderdeel/dienst van:
Smootdiensten (.nl) gevestigd in Apeldoorn
Kvk: 67577768
 

Wij Wensen u een goede verkoop/promotie toe

Team actieaanbieding.com