Ga terug

Emstim elektrische spierstimulator

Emstim elektrische spierstimulator

Naam

Emstim elektrische spierstimulator

Actie:

voor € 99,95

Omschrijving

EMStim Elektrische Spierstimulator

EMStim maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische spierstimulatie technologie. Deze technologie bootst een wandeling na in je benen. Jouw bloed wordt zo geforceerd om goed door je aderen te stromen. Het verhoogt de bloedcirculatie, het zuurstof en verwijdert afvalstoffen en vocht in je benen. Je voelt de voordelen meteen!Een betere doorbloeding geeft een snelle verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken. EMStim is vooral nuttig voor diegenen die minder actief zijn, mobiliteitsproblemen hebben of te maken hebben met een slechte bloedcirculatie.Alle voordelen op een rij:

Verbeteren van de bloedsomloop in de onderbenen

Verminderen van gezwollen voeten en enkels

Verlichten van pijn en onaangename gevoelens die met een slechte doorbloeding zijn geassocieerd

Tegengaan van koude voeten

Bevorderen van de toevoer van zuurstofrijk bloed in de voeten en kuiten, wat het herstel na een periode van inactiviteit zal bespoedigen.

Hoe werkt het?

De EMStim is eenvoudig te gebruiken. Plaats je blote voeten op de voetzolen, selecteer de intensiteit en hij telt automatisch af van 30 minuten. Gebruik de EMStim elektrische spierstimulatie minstens één keer per dag voor optimaal resultaat. Omdat het apparaat gebruik maakt van elektrische impulsen, voel je de voordelen meteen. Het kan tot 4 weken duren, om de volledige voordelen van het apparaat te voelen.Wanneer kun je de EMStim niet gebruiken?

Als je in jouw 1e trimester van de zwangerschap bent, een pacemaker hebt of als je last hebt van trombose kun je geen gebruik maken van de elektrische spierstimulatie. Als je je zorgen maakt, spreek dan eerst met een arts voor gebruik!Inhoud pakket:

EMStim Apparaat

Afstandsbediening

Netadapter

Uitgebreide handleiding en een snelle startgids

4 gratis TENS pads om de moeilijk bereikbare plaatsen ook te bereiken

Voel jezelf beter!