Ga terug

Luxe verduisterende gordijnen

Luxe verduisterende gordijnen

Naam

Luxe verduisterende gordijnen

Actie:

voor € 14,95

Omschrijving

Luxe Verduisterende Gordijnen

Goed uitgerust wakker worden? Dan moeten de omstandigheden goed zijn! Goede nachtrust verbeter je allereerst door in een donkere en geluidarme kamer te slapen. De gordijnen van Larson zijn verduisterend en geluidswerend en verbeteren hierdoor je slaapomgeving. Naast je slaapkamer zijn deze gordijnen natuurlijk ook geschikt voor de andere ruimtes in huis. Je ontvangt een luxe verduisterend gordijn van 150 x 250 voor slechts ?14,95 ipv ?99,95 (per stuk).Zijn jouw ramen te breed voor deze gordijnen? Geen paniek! Voor ?29,95 ontvang je gordijnen van 300 x 250 cm.De gordijnen van Larson zijn isolerend en bestand tegen bacteriën en schimmels. Doordat de gordijnen van zware kwaliteit zijn gemaakt is het tevens onmogelijk om naar binnen te kijken. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en krimpen, slijten en verkleuren niet. Daarnaast zijn de gordijnen kreukherstellend. Ze geven echt een luxe uitstraling aan je kamer. De achterkant van de gordijnen heeft dezelfde afwerking en uitstraling als de voorkant.Specificaties:

Merk: Made by Larson

Afmeting smalle gordijnen: 150 (breedte - gestrekte stof, zonder plooi*) x 250 cm (lengte)

Afmeting lange gordijnen: 300 (breedte - gestrekte stof, zonder plooi*) x 250 cm (lengte)

Materiaal: 3-laags geweven 100% polyester

Kwaliteit: A++ , 250 GSM

Ophangsysteem: Keuze uit 8 ogen (diameter: 4,8cm) of 10 haken

*Houd rekening met de enkelvoudige plooi in de gordijnen, dit betekent dat je 2x de breedte moet bestellen waarover je gordijnen wilt hangenBeschikbaar in 10 kleuren:

De Larson gordijnen zijn beschikbaar in 10 kleuren:

Black

Dark Grey

Grey

Red

Chocolate

Dark Taupe

Light Taupe

Beige

Light Sand Grey

Dark Blue

Turquoise

Staat de gewenste kleur er niet meer tussen? Dan is deze UITVERKOCHT!Wil je heel veel voor weinig, veel privacy, een luxe uitstraling, lekker uitslapen of vooral genieten van de praktische voordelen, kies dan voor deze gordijnen van Larson!Uitgeslapen wakker worden

Looptijd

verlopen